Pekka Korpi lähtee miljoonajahtiin Eskilstunaan, mutta hänen valmennettavat tavoittelevat menestystä myös Jokimaalla.
Pekka Korpi lähtee miljoonajahtiin Eskilstunaan, mutta hänen valmennettavat tavoittelevat menestystä myös Jokimaalla.Anu Leppänen

Korven joukkue huippupaikoilta Suur-Hollola-ajon välieriin

Tulevana viikonloppuna vietetään kolmipäiväistä ravijuhlaa Jokimaalla.

Perjantaina Lahdessa otetaan jo alkulämmöt ennen viikonlopun huippuraveja. Lauantaina vauhti kiihtyy, kun Jokimaalla ratkotaan Suur-Hollola-ajon finalistit.

Pekka Korvella on välierissä mukana kaikkiaan neljä hevosta. Näistä ainoastaan Hotshot Luca joutuu kiihdyttämään ulkokaistalta, kun viime vuoden finalisti starttaa seiskaradalta. Muiden Korven hevosten lähtöpaikat ovatkin sitten loistavat: Magical Princess kiihdyttää omassa välierässään kakkosradalta, ja samaan karsintaan osuneet Run For Royalty ja American Hero ampaisevat matkaan rinta rinnan kahdelta sisimmältä lähtöradalta.

Tallipäällikkö ei itse ohjasta valmennettaviaan, sillä hän suuntaa lauantaina Eskilstunassa ravattavaan E3-finaaliin Corazon Combon ja Cupido Combon kanssa. Korpi itse ohjastaa ensin mainittua. Jälkimmäisen kuskina toimii Santtu Raitala, mikä tarkoitaa sitä, että kotimaan kuskitilaston kärkinimeä ei myöskään nähdä lauantaina Jokimaalla. Välieriin osallistuvista Korven valmennettavista kolmea ohjastaa valmentajan poika Janne Korpi, ja American Hero saa rattailleen Ari Moilasen.

Pääset katsomaan perjantain ja lauantain lähtölistat kokonaisuudessaan alla olevista linkeistä.

Perjantain lähtölistat

Lauantain lähtölistat

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi