Viime vuonna kolmanneksi Suur-Hollola-ajossa sijoittunut Run For Royalty laittoi tänä vuonna kaksi pykälää paremmaksi. Kyydissä Janne Korpi ja hevosen hoitaja Jenina Hamari.
Viime vuonna kolmanneksi Suur-Hollola-ajossa sijoittunut Run For Royalty laittoi tänä vuonna kaksi pykälää paremmaksi. Kyydissä Janne Korpi ja hevosen hoitaja Jenina Hamari.Kuva: Anu Leppänen

Run For Royalty Suur-Hollolan sankari – herkistyneen Pekka Korven talliin kaksoisvoitto

Run For Royalty voitti vuoden 2022 Suur-Hollola-ajon ajalla 12,0ake.

Pekka Korven valmentama ja hänen poikansa Janne Korven ajama Run For Royalty voitti 96 000 euron ykköspalkinnolla ajetun lämminveristen Suur-Hollolan keulapaikalta. Toiseksi kiri Korven itse ajama Magical Princess ja kolmas oli Jonna Irrin valmentama Majestic Man.

"Vauhti kiihtyi tosi nopeasti viimeisen 700 metrin kohdalla ja yritin ajaa niin, ettei tarvitsi ihan täyttä ajaa siellä (viimeisellä) takasuoralla. Sitten riittää puhtia loppuun saakka. Miellyttävän kiva hevonen ja tosi hyvä ajaa", Janne Korpi sanoi voittajahaastattelussa.

Run For Royaltyn on kasvattanut ja sen omistaa Kinttulan Kartano. Voittajan takana Magical Princessin kanssa matkannut Pekka Korpi kertoi, että koitti saada poikaansa ajamaan niin, että kiritilaa tulisi hyvissä ajoin.

"Mutta ei, piti kiinni vain", isä-Pekka kertoi hymyssä suin.

"Hevonen ei ehtinyt ohi, mutta oli hyvä. Oli hienoa, että Janne voitti tuon lähdön."

Kysymykseen, miten ylpeä isä on nyt pojastaan, ei tarkkoja sanoja tarvittu.

"Vaikea sanoa", sai herkistynyt Pekka todettua.

Lisää raveista keskiviikon Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi