Sami Kauhanen jättää Suomen Hippoksen
Sami Kauhanen jättää Hippoksen viimeistään maaliskuussa 2022.Kuva: Anu Leppänen

Sami Kauhanen jättää Suomen Hippoksen

Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen on ilmoittanut eroavansa tehtävästään.

Hippos tiedottaa toimitusjohtaja Sami Kauhasen eroavan tehtävästään. Hän jättää työnsä toimitusjohtajana viimeistään maaliskuussa 2022. Uuden toimitusjohtajan etsintä alkaa välittömästi.

”Olemme kiitollisia Samille kaikesta siitä hyvästä, mitä hän on Hippokseen ja raviurheiluun mukanaan tuonut. Asioiden valmistelu, päätöksenteko ja strategian noudattaminen on noussut Samin aikana uudenlaiseen asemaan", kiittelee Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Kari Eriksson Hippoksen tiedotteessa.

"Sami on hyvä ja inhimillinen johtaja. Hän osaa antaa arvon kaikille ihmisille. Tämä on näkynyt meissä kaikissa oikeana asenteena ja hyvänä yhteishenkenä. Pyrimme jatkamaan Samin viitoittamalla tiellä ja toivotamme Samille onnea uusiin tehtäviin."

Sami Kauhasen aikana vietiin voimakkaasti eteenpäin esimerkiksi Hippoksen strategia- ja vastuullisuustyötä. Kauhanen kiittääkin tiedotteessa koko raviurheilun ja hevoskasvatuksen yhteisöä ja on varma, että alan sitoutuneet toimijat vievät yhteistä työtä edelleen eteenpäin.

”Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta toimia yhdistyksen toimitusjohtajana erinomaisen johtoryhmän kanssa ja Hippoksen hallituksen tuella. Olemme luoneet raviurheilulle ja hevoskasvatukselle kunnianhimoisen strategian sekä asettaneet itsellemme korkeat vastuullisuustavoitteet", Kauhanen sanoo.

Sami Kauhanen on toiminut Hippoksen toimitusjohtajana syyskuusta 2020.

Uutista päivitetään.

Hippoksen tiedotteeseen tästä linkistä.

Sami Kauhanen jättää Hippoksen viimeistään maaliskuussa 2022.
Sami Kauhanen on Suomen Hippoksen uusi toimitusjohtaja
Sami Kauhanen jättää Hippoksen viimeistään maaliskuussa 2022.
Hippos kysyi ja hevosala vastasi – Kauhanen: ”Kentällä toivotaan kattostrategiaa”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi