Daniel Redénin valmentama Mister Hercules avaa kautensa Solvallassa sunnuntaina.
Daniel Redénin valmentama Mister Hercules avaa kautensa Solvallassa sunnuntaina.Kuva: Anu Leppänen

Suomessa ja Ruotsissa kerätään rahaa multijackpoteihin

Suomessa potin kartuttaminen alkaa lauantaina, Ruotsissa se päättyy sunnuntaina.

Kaikki Veikkauksen kautta tapahtuva pelaaminen muuttuu 15.5. alkaen tunnistautuneeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa myös myyntipaikoissa tapahtuva pelaaminen ja voittojen lunastaminen edellyttää aina tunnistautumista.

Heti pakollisen tunnistautumisen astuttua voimaan jaetaan seuraavalla Suomen Toto75-kierroksella multijackpot, jonka kertyminen alkaa lauantaina 8.4. Porin 75-kierorkselta. Siitä eteenpäin kaikki jakamatta jääneet voitot aina 500 000 euroon asti siirtyvät jaettavaksi 20.5. Oulun kierrokselle.

”Tietysti haluamme tämän avulla herättää huomiota siihen, että tunnistautuminen tulee pakolliseksi niin radalla kuin kivijalkapisteissäkin. Mutta toukokuun on muutenkin mielenkiintoinen kuukausi, ja tämän avulla haluamme lisäksi herättää intoa Toto75-peliä kohtaan ja nostaa esiin, että suurkilpailukausi alkaa tosissaan”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna kommentoi.

Aivan Oulun kierrokselle asti ei pelaajien tarvitse kuitenkaan odottaa jackpot-kierrosta, sillä 70 000 euron jackpotit jaetaan Seinäjoki Race -raveissa 22.4. sekä Vermon Finlandia-sunnuntaina 7.5.

Ja jo pääsiäissunnuntaina Ruotsin Solvallan Toto75-pelissä on jaossa multijackpot, johon voi kertyä pottia vielä perjantaista lauantaihin pelattavilta Toto75-kierroksilta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi