Turun raviradan katsomorakennus pysyy tänä perjantaina pimeänä.
Turun raviradan katsomorakennus pysyy tänä perjantaina pimeänä.Kuva: Anu Leppänen

Turku perui, Boden siirtyy - miten käy Vermon Ravilauantain?

Paukkupakkaset siirtävät ravivuoden avausta Suomessa edelleen.

Turun Metsämäen kauden ensimmäiset ravit 5.1. perutaan kylmän sään vuoksi. Torstaina aamupäivällä ennusteiden mukaan perjantaina ravien aikaan on 17 - 20 astetta pakkasta ja tuulta 4-5m/s. Voimassa olevien ohjeistuksien mukaan pakkasrajoitukset ravien ajamiseksi ovat 15-20 astetta tuulen voimakkuus huomioiden rannikkoalueilla. Peruutuksella halutaan varmistaa hevosten ja ihmisten hyvinvointi.

Metsämäen seuraavat ravit juostaan 14.1.2024 sunnuntaina.

Näin ilmoittaa Metsämäen ravirata loppiaisaaton ravien perumisesta verkkosivuillaan.

"Turussa oli kysytty osalta valmentajista, miten hevosia on päästy liikuttamaan. Kun kaikki eivät olleet niitä liikuttaneet, olisi pitänyt antaa poisjättämisoikeus, ja ravit päädyttiin perumaan. Hevosten hyvinvointi on kuitenkin meille tärkein asia", Suomen Hippoksen raviurheilujohtaja Arto Hytönen kommentoi.

Myöskään Ruotsin Bodenissa ei kovan pakkasen takia perjantaina ravata. Ravit siirretään ajettaviksi 8.1. maanantaina. Miten käy Vermon lauantain T75-ravien?

"Meillä on tänään torstaina asiasta tilannepalaveri, jossa tarkastelemme lauantain sääennusteita. Jos meillä on riittävästi faktaa, päätös tehdään siltä pohjalta jo tänään. Muussa tapauksessa palaamme asiaan perjantaina aamupäivällä", Hytönen aikatauluttaa.

Turun raviradan katsomorakennus pysyy tänä perjantaina pimeänä.
Pakkasperuutukset jatkuvat - Kouvolassakaan ei ravata 4.1.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi