Typhoon Face muutti lauantaina kuvan Exuberancen tallikaveriksi.
Typhoon Face muutti lauantaina kuvan Exuberancen tallikaveriksi.Kuva: Annika Nisonen

Typhoon Face uusiin käsiin – ”Jotain vikaa siinä on, mitä ei ole löydetty”

Marco Hautakoski myi osuuden Typhoon Facesta Markus ja Tanja Dahlströmille, joille hevonen lähti Savonlinnaan Mikkelin lauantain T75-raveista.

Esitys Mikkelissä jätti paljon toivomisen varaa.

”Olihan se rehellisesti sanottuna huonoin startti minkä ruuna on koko aikana meille tehnyt. Ei se olisi saanut noin pahasti pysähtyä”, Marco Hautakoski ihmettelee.

”Jotain vikaa siinä on, mitä ei ole löydetty. Hevosta on hoidettu kolmen viime kuukauden aikana valtavasti, mutta hoidot eivät mene perille. Markus saa (eläinlääkäri) Antti Kinnusen kanssa tehdä nyt parhaansa.”

Hautakoski osti Typhoon Facen viime keväänä Traveran huutokaupasta ja vei sen Katja Melkolle treeniin. Aloitus oli mainio, mutta syksyä kohti menestys alkoi hiipua ja hevonen muutti Esa Holopaisen talliin.

”Jos Ruotsissakin puuttui yksi vaihde, niin nyt puuttuu kaksi tai kolme, mutta miksi, on meille täysi arvoitus. Yksi mahdollisuus on, että se meni ylikuntoon, kun treenattiin ja kilpailtiin yhtä aikaa", Hautakoski pohti pari viikkoa sitten Hevosurheilulle.

Lauantain Mikkelin startin aikaan hän oli Ruotsissa seuraamassa toisen hevosensa Ganyboyn aloitusta Mikko Ahon tallista Axevallan hopeadivisioonassa.

”Porukka oli kova, mutta hevonen tuli ihan mukavasti kahdeksantena maaliin. Siitä sai Ruotsissa rahaakin. Ravi kävi heti paremmin, kun päästiin kesäkeliin”, Marco Hautakoski noteerasi.

”Jatkosta ei ollut Mikon kanssa raveissa puhetta, mutta hevonen oli ainakin ihan pirteä ja hyvän oloinen.”

Typhoon Face muutti lauantaina kuvan Exuberancen tallikaveriksi.
Ganyboy yllätysosoitteeseen – ”Pieni hevonen isoliikkeisenä otti pahasti itseensä jääradoista”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi