Rekisteröityneen pelaajan tunnistautuminen onnistuu kuponkipelaamisessa Veikkaus-, ajo-, henkilö-, Kela- tai Veikkauksen mobiilikortilla.
Rekisteröityneen pelaajan tunnistautuminen onnistuu kuponkipelaamisessa Veikkaus-, ajo-, henkilö-, Kela- tai Veikkauksen mobiilikortilla.Kuva: Veikkaus / Annina Heikelä

Veikkaus-korteilla ilmaiseksi useisiin raveihin 8.-29.5. – rekisteröitymisapua tarjolla 7.5. Vermon Finlandia-raveissa

Veikkaus tarjoaa 8.-29.5. välisenä aikana ilmaisen sisäänpääsyn 18 ravitapahtumaan Veikkaus-kortilla tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvällä mobiilikortilla.

Näin Veikkaus kampanjoi kuponkipelaamisen tunnistautumispakkoa. Raaputusarpoja lukuun ottamatta Veikkauksen kaikkien pelien pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen rekisteröitymistä Veikkauksen asiakkaaksi osoitteessa veikkaus.fi ja sen jälkeen tunnistautumista jokaisella pelikerralla – myös ravipelejä raviradoilla tai muissa myyntipaikoissa pelattaessa.

”Jos ei käytä nettiä tai tarvitsee muuten apua, rekisteröityminen on mahdollista tehdä Finlandia-sunnuntaina 7.5. Vermossa Veikkauksen tunnistautumisvaunulla asiakaspalvelun avustuksella”, Veikkauksesta vinkataan.

Netti- ja mobiilipelaaminen tapahtuu oman pelitilin kautta ja on jo lähtökohtaisesti tunnistautunutta, joten muutokset koskevat vain kuponkipelaamisen käytäntöjä.

Edit 6.5. klo 10.50: Otsikkoa täsmennetty kampanjan alkamispäivällä, jottei syntyisi väärää kuvaa, että Veikkaus-korteilla pääsee ilmaiseksi Finlandia-raveihin.

Kampanjan ilmaisravit

8.5. maanantai Rovaniemi

10.5. keskiviikko Mikkeli

14.5. sunnuntai Joensuu

14.5. sunnuntai Ylivieska

15.5. maanantai Forssa

16.5. tiistai Tampere, Teivo

17.5. keskiviikko Helsinki, Vermo

18.5. torstai Lappeenranta

18.5. torstai Seinäjoki

19.5. perjantai Kouvola

21.5. sunnuntai Kaustinen

22.5. maanantai Jyväskylä

23.5. tiistai Tornio

24.5. keskiviikko Helsinki, Vermo

25.5. torstai Lahti, Jokimaa

26.5. perjantai Turku

28.5. sunnuntai Härmä

29.5. maanantai Kuopio

Rekisteröityneen pelaajan tunnistautuminen onnistuu kuponkipelaamisessa Veikkaus-, ajo-, henkilö-, Kela- tai Veikkauksen mobiilikortilla.
Veikkaus uusii myyntipäätteensä - pelaaminen edellyttää jatkossa tunnistautumista

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi