Weekend Festival täytti Vermon eturinteen viime kesänä. Lisää tätä vai jotain muuta, Vermo kysyy.
Weekend Festival täytti Vermon eturinteen viime kesänä. Lisää tätä vai jotain muuta, Vermo kysyy.Kuva: Vermo Areena

Vermon asukaskyselylle jatkoaikaa keskiviikkoon 21.2. saakka

Raviradan ympäristön asukkaat voivat kertoa Ravillan lounaalla ja raveissa ensi keskiviikkoon asti, mitä he odottavat Vermo Areenalta tulevaisuudessa.

Vermo Areena on luonnostellut varsin pitkälle palvelukonseptin, jossa kuvaillaan, miten Vermon ajatellaan palvelevan tulevaisuudessa tapahtumapuistona ja miten sisä- ja ulkotiloja pitäisi kehittää. Torstaina 15.2. ympäristön asukkaat pääsivät kertomaan oman mielipiteensä siitä, mitä he tulevaisuuden Vermolta odottavat.

”Olemme tehneet suunnittelussa tiivistä yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa. Työnjako on sellainen, että me laadimme luonnoksen palvelukonseptista. Ennen sen esittämistä kaupungille haluamme kuulla asukkaita: pitääkö visiota tai painopistettä siirtää johonkin suuntaan”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi alusti.

Vermoon kaavaillaan hevosurheilukeskuksen oheen tapahtumapuistoa, jossa järjestettäisiin ravien lisäksi myös muita tapahtumia. Yhtenä päänavauksena toimi viime kesän Weekend-festivaali, joka onnistui hyvin kaikkien osapuolten kannalta – myös hevosten.

Asukastilaisuus oli Koskenniemelle pettymys kahdessakin mielessä.

"Tilaisuudessa kävi noin sata henkeä, emmekä onnistuneet tavoittamaan 20-30-vuotiaita nuoria aikuisia ja lapsiperheitä. Väki oli varttuneempaa, ja otanta jäi yksipuoliseksi. Olisi pitänyt järjestää kuuleminen 3.2. lauantairaveissa, joissa oli 1500 henkeä ja nimenomaan ympäristön lapsiperheitä", hän harmittelee.

"Tämä kertoo sen, että on iso kynnys lähteä keskellä viikkoa vaikuttamaan yleiskaavaan. Harva tänä päivänä tietää, missä 20 vuoden päästä asuu."

Laajemman otannan saamiseksi Vermo Areena jatkaa kyselyä keskiviikkoon 21.2. saakka, ja siihen on mahdollista osallistua Ravillan lounaalla ja 21.2. raveissa. Kysely toteutetaan älysovelluksella, jonka saa auki nykyaikaisesti QR-koodilla.

Pertti Koskenniemi haluaa kuulla, mitä ympäristön asukkaat odottavat tulevaisuudessa Vermolta.
Pertti Koskenniemi haluaa kuulla, mitä ympäristön asukkaat odottavat tulevaisuudessa Vermolta.Kuva: Jarno Unkuri

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi