Wiliam Way on voittanut jokaisella kilpailukaudellaan, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta.
Wiliam Way on voittanut jokaisella kilpailukaudellaan, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta.Kuva: Juhani Hynynen

Hevosurheilun Euronelkku-ideavihje Forssa: Vastustajan poisjäänti selkiyttää tehtävää

Päätöskohteen toinen suosikeista, Nu Del, jäi pois. Se selkiyttää ykkösradalta keulavoittoa havittelevan Wiliam Wayn sarkaa.

Maanantai-illan päätöskohde on haastajadivisioonan karsintaa ja vilisee kiinnostavia taukohevosia 5-vuotiskautensa avaavien Quite Vanityn ja Piece Of Battlen johdolla. Vihjeessä luotetaan kuitenkin säännöllisesti kilpailleen Wiliam Wayn hyödyntävän etulyöntiasemiaan, sillä nopea lähtijä saa kiihdyttää nyt ykkösradalta ja päässee siten ilman revittelyjä mielipaikalleen. Viimeksi Wiliam Way ei kyennyt saman haastajadivisioonan finaalissa kärkiparin kannoilta totomatsiin ja laukkasi maalisuoralla. Edellinen Kuopion 75-startti sujui voittoisasti ja näytöstyyliin johtopaikalta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Forssa

Toto4-1: 11, 9, 1, 8 (4, 6)

Toto4-2: 3, 6 (8, 2)

Toto4-3: 5, 10, 12, 9, 1, 4 (6, 11)

Toto4-4: 1 Wiliam Way (3, 5)

4 x 2 x 6 x 1 = 48 riviä – 48,00 euroa 1,00 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Miia-Kaisa Syrjälä: Hotvillen (9) kunto pitää. Onnistuu kun malttaa ravata ja keskittyä.

Ville Levula: Wauhittan (14) eli "Lyylin" edelliseen starttiin ei minun mielestä kannata olla kauhean huolissaan. Rata ei sopinut hevoselle yhtään ja oma olettamukseni tarvittavaan balanssiin meni pieleen joten sekään ei auttanut Lyyliä ravamaan. Hevosen kunto pitää jos vaan saadaan tässä startissa balanssi taas kohdilleen. Toivotaan napakkaa rataa josta saa hyvin pitoa.

Lähtö 4

Emma Väre: Ellen Halm (2) oli viimeks tauolta semmonen kuin toivoin, lukuunottamatta sitä että oli aika paljon ruutia ennen lähtöä. Kotona välissä kaikki ok ja uskon et vielä parantaa.

Jenni Ojamaa: Allavalla (7) on pitkän tauon jälkeen vähän arvoitus kun ei harjoutusraveihinkaan päästy. Treenaa hyvin.

Lähtö 6

Kari Savolainen: It's Raing Menilla (9) vaikeasti ennustettava aloitus startti. Yksi ratahiitti ajettu, jossa hevonen oli asiallinen.

Lähtö 7

Christa Packalén: Global Bring It On (2) oli kipeä ja sen takia taukoa alla. Nyt on päästy jo hyvin treenaamaan ja yksi kovempi rata hiitti alla. Pieni laukkariski on tuolta paikalta mutta ehjällä juoksulla ei ole ihan ulkona.

Lähtö 8

Tuomo Ojanperä: Calla Hat Trickillä (5) alla hyvät, nousujohteiset startit tauon jälkeen. Jos jatkaa samaan malliin, niin pystyy kärkeen.

Lähtö 9

Kari Savolainen: Whodouthinkuaren (2) talvi mennyt kohtuullisen hyvin, vaikeista säävaihteluista huolimatta. Hevonen on valmis aloittamaan kautensa hyvin odotuksin.

Wiliam Way on voittanut jokaisella kilpailukaudellaan, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta.
Näin Pilvenmäeltä kommentoidaan maanantain ravien olosuhteita – ”Monta muuttujaa vielä”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi