Ravihevoen Suomenhevonen Wekko
Weikko starttaa 65-pelin neljännessä kohteessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Kaustiselle: Weikko tuikkii kierroksen tähtenä

Kaustisella pelataan perjantaina Toto65-peliä poikkeuksellisesti.

Kaustisen Toto65-kierroksen urheilullinen anti on huipussaan, sillä ohjelmassa ovat Pikkupelimanni-finaali ja Isla-ajo.

Pikkupelimannin loppukilpailussa katseet kohdistuvat superlupaus Weikkoon, joka voittaa lähdön haavereitta. Sitä ei tee mieli varmistella, sillä 4-vuotias on hurjat prosenttinsa ansainnut.

Rivin toisena varmana toimii kovavireisen Antti Ala-Rantalan tallin Dont Touch Me. Ruuna oli viimeksi Oulussa erittäin hyvä voittaja johtavan rinnalta. Samanlaisena se voittaa tämäkin lähdön. Se on alustavasti vain täpärä suosikki, mutta eiköhän pelikansa herää. Dont Touch Me jäänee silti alipelatuksi, koska varmavaihtoehtoja on moneen makuun. Yara Dream on kerännyt paljon peliosuutta, mutta se tulee tauolta, eikä ole valmentajansa Aleksi Kytölän mukaan parhaimmillaan.

Toinen illan suurkilpailuista, Isla-ajo, on monien mahdollisuuksien lähtö. Need'em on suosikki, mutta ei sen tehtävä ole takamatkalta yksinkertainen, sillä paalulta matkaan ampaisee todella osaavia tammoja.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Kaustiselle

Toto65-1: 2 Dont Touch Me (5, 1)

Toto65-2: 6, 5 (7, 3)

Toto65-3: 1, 11, 7, 4, 5 (8, 10)

Toto65-4: 2 Weikko (4, 3)

Toto65-5: 7, 2, 1, 4, 9 (8, 3)

Toto65-6: 1, 3, 9, 7 (4, 2)

1 x 2 x 5 x 1 x 5 x 4 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Leo Isosalo: Com Tuffia (9) tutkittu viime startinkin jälkeen, ja koitettu löytää syy laukkoihin. Syytä ei ole vielä keksitty miksi laukkaa startteihin? Kertaakaan ei ole vielä ollut väsynyt eikä puhalla startin jälkeen. Kotona treenit mennyt todella hyvin, ja ravaa kiltisti kovemmassakin vauhdissa. Hevonen jatkaa kunnossa ja ensisijainen tavoite on saada ehjä startti. Ravatessaan ei ole ulkona, sillä kykyjä ja luokkaa on. Mutta jatkaa edelleen pienenä mysteerinä.

Lähtö 5

Eveliina Sarismala: BWT Ellospank (2) oli hyvä 4. Jokimaan 75-lähdössä. Startti vienyt varmasti eteenpäin, hyvä viimeistelyssä. Ei ole vielä montessa näyttänyt parasta teräänsä tälle vuodelle, nyt lähtöpaikka ja kaikki suosii.

Lähtö 6

Christa Packalén: Cursus Swampin (1) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen ja kaikki mennyt muutenkin hyvin. Jos jatkaa samanlaisena kun viimeksi niin pitäisi pärjätä.

Jonny Länsimäki: Levitatingille (5) on voltista lähteminen hankalaa, mutta viimeksi jäi voimia paljon ja hevonen oli odotetun hyvä.

Lähtö 8

Christa Packalén: Kiikku's Nean (1) viime lauantain juoksu meni piloille useasti syystä. Uskon että tänään nähdään hyvää Neaa mutta vastus on kova. Toivotaan suotuisaa juoksua niin tämäkin voisi vähän pärjätä.

Lähtö 9

Jonny Länsimäki: Lähtöpaikka vie Sanda Mariahin (8) mahdollisuudet.

Ravihevoen Suomenhevonen Wekko
SE-hevoset Kaustisen perjantairavien vetonaulana

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi