Porukkapelaaminen mahdollistuu taas Toton myyntipisteissä.
Porukkapelaaminen mahdollistuu taas Toton myyntipisteissä.Kuva: Jarno Unkuri

Toton porukkapelaaminen palaa kivijalkamyymälöihin, senttipeli poistuu

Toto-pelien jakaminen porukoiksi myyntipaikoissa on taas mahdollista ensi maanantaista 29.4. alkaen.

Veikkauksen ns. kivijalkamyyntipaikkojen päätteiden uudistuttua viime toukokuussa niistä poistui mahdollisuus jakaa omat Toto-pelit porukoiksi. Nyt porukat palaavat kaikkien yli 3300 Veikkauksen myyntipaikan pelivalikoimaan maanantaina 29.4.

”Olemme todella innoissamme, kun voimme tuoda asiakkaidemme toivoman ja odottaman palvelun takaisin pelivalikoimaamme myös myyntipaikoissa”, tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna hehkuttaa Veikkauksen tiedotteessa.

”Toton nettipelin puolella porukkapelaaminen on hyvin suosittua. On siis todella tärkeää, että se on mahdollista jatkossa myös myyntipaikoissa.”

Pakkasten ja huonojen rataolosuhteiden häiritsemän alkuvuoden jälkeen Toto-pelien asiakasmäärät ovat olleet Veikkauksen mukaan keväällä nousussa. Lisäpiristystä odotetaan myös myyntipaikkojen porukkapelimyynnistä.

”Suomen ravikauden mielenkiintoisimmat kohteet ovat edessä ja alkavat lauantaina Vermon Finlandia-viikonlopusta, joten myyntipaikkojen porukkapeliuudistus osuu todella hyvään saumaan. Porukkapelejä voi laatia tietysti myös Ruotsin kohteisiin.”

Porukkapelaaminen tuodaan tarjontaan ns. T-peleissä eli Toto86:ssa, Toto75:ssä, Toto65:ssä, Toto64:ssä, Toto5:ssä ja Toto4:ssä.

Porukkapelien käyttöönoton yhteydessä Toto-peleistä poistuu mahdollisuus pelata niitä alle minimipanoksella. Kaikkiin Toto-peleihin voi jatkossakin valita vapaavalintaisen, pelin vähimmäispanoksen ylittävän panoksen.

Lähde: Veikkauksen tiedote

Porukkapelaaminen mahdollistuu taas Toton myyntipisteissä.
Ravipelaamiseen tulossa merkittäviä uudistuksia - myös Veikkauksen organisaatio uudistui
Porukkapelaaminen mahdollistuu taas Toton myyntipisteissä.
Veikkaus uusii myyntipäätteensä - pelaaminen edellyttää jatkossa tunnistautumista

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi