SRL:n ylimääräinen vuosikokous on päätetty siirtää. Kuvassa liiton puheenjohtaja Marjukka Manninen ja liiton toiminnanjohtaja Jukka Koivisto.
SRL:n ylimääräinen vuosikokous on päätetty siirtää. Kuvassa liiton puheenjohtaja Marjukka Manninen ja liiton toiminnanjohtaja Jukka Koivisto.Kuva: SRL / Kati Hurme

SRL:n ylimääräinen liittokokous siirtyy

Suomen Ratsastajainliiton ylimääräinen liittokokous on päätetty siirtää.

Kokouksen koollekutsumiseen liittyvät seikat ovat herättäneet keskustelua, jota on uutisoitu Hevosurheilun sivuilla täällä ja täällä.

Tänään ilmestyneessä Hevosurheilulehdessä liiton toiminnanjohtaja Jukka Koivisto kommentoi, että hallitus arvioi parasta etenemistapaa, ja että kokouksessa käsiteltävät asiat eivät ole niin kiireellisiä, etteikö uuden kokouksen koolle kutsumista voisi pitää vaihtoehtona.

Tänään keskiviikkona Suomen Ratsastajainliiton ilmoittikin, että haluaa toteuttaa kokouksen hyvässä ja rakentavassa hengessä. Kun asialistan sisältö ei edellytä pikaista kokousta, hallitus päätti kutsua kokouksen koolle uudestaan.

Kokouksen varsinainen sisältö ja käsiteltävät asiat pysyvät samoina. Kokouksen asialistalla on käsitellä sääntömuutokset liiton toimintasääntöihin vaaditun toisen kerran, jotta muutos astuu voimaan. Sääntömuutokset hyväksyttiin ensimmäisen kerran syyskokouksessa.

Hallitus päättää uuden kokousajan järjestäytymiskokouksessaan maanantaina 10.1.2022.

Kokouksen jälkeen pidetään iltakoulutyyppinen info- ja keskustelutilaisuus, jossa käydään läpi kommenttikierroksella oleva Hyvä hallintotapa -asiakirja. Sen luonnosversio lisätään uuden kokouskutsun liitteeksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi